OFFICE701 Türkiye'nin En İyi Web Tasarım Şirketi Seçildi

TEKNOLOJİ, TASARIM, YAZILIM
09.09.2020
2376 Görüntülenme

OFFICE701 Türkiye'nin En İyi Web Tasarım Şirketi Seçildi

Türkiye’nin en iyi web tasarım ve web geliştirme şirketlerinden biri olan Office701'de yaratıcı ajans ve yazılım şirketiyiz. Web tasarımı ve geliştirme, en iyi olduğumuz hizmet alanlarındandır. Gerçekten göz alıcı bir web sitesi için her şeyi güvenle sunuyoruz. En yeni kodlama standartlarıyla, kusursuz kullanıcı deneyimi, tamamen kullanıcı dostu ve SEO uyumlu resiponsive web siteleri tasarlıyor ve geliştiriyoruz.

top b2b company badge

Clutch her yıl, coğrafi konum ve hizmet türüne göre alanlarında en iyi performans gösteren B2B şirketlerinin bir listesi olan Lider Ödüllerini açıklıyor. Bu yıl Office701, 2020 için web tasarım hizmeti alanında Türkiye'nin en iyi B2B şirketlerinden biri olarak seçildi.

Clutch, dünya çapındaki en iyi B2B firmalarını öne çıkaran bir platformdur. Analist ekipleri Washington, DC'de bulunuyor ve B2B hizmet sağlayıcıları hakkında bağımsız araştırmalar yapıyorlar. Site, şirketlerin geçmiş müşterileri tarafından bırakılan incelemelerin yanı sıra doğrulanmış derecelendirmeleri ve sıralamaları da içerir. 

“Yüksek hizmet kalitesi ile profesyonel yaklaşımımızın Clutch tarafından tanınması ve ödüllendirilmesinden mutluluk duyuyoruz..” – CEO, Office701

 

Yıllar boyunca bu kadar çok harika müşteriyle çalışma fırsatı bulduğumuz için minnettarız.Bize Clutch hakkında yorum bırakmaya zaman ayıranlara özellikle teşekkür ederiz. Bizimle çalışmakla ilgili söylediklerini dinleyin.

 

"Profesyoneller ve aramalarımıza her zaman cevap veriyorlar. Office701'den bir şey talep edersek, aynı gün bize bir çözümle geri dönecekler. " - Sahibi, Norex Denizcilik

 

"Kolayca erişilebilirlerdi ve problem çözmede iyilerdi. Onlara istediğimiz zaman ulaşırdık." - Editör, Egelife Dergisi

 

clutch-reviews

 

Hakkımızda daha fazla bilgi edinmek için Clutch'ta değerlendirmelerimizi okuyun  veya doğrudan bizimle iletişime geçin.

YORUM YAZ