BLOG - TASARIM

Her marka kendisinin olduğu kadar Office701’in de bir temsilcisidir...
GENEL, TASARIM
07.11.2022
1141 Görüntülenme

Tasarımcıların En Çok Tercih Ettiği 5 Font

Bugünkü yazımız tasarımcıları oldukça sevindiren bir yazı olacak… Bu işe yeni başlayan veya kendi mesleğinden sıkılıp tasarımcı olmaya karar veren kişilerin bu yazıyı ezberlemesini öneriyoruz! Eyvah şimdi bu tasarıma hangi font ile yazı yazacağım diyebilirsini..

GENEL, TASARIM
24.10.2022
816 Görüntülenme

Adobe Photoshop'a Alternatif 5 Program

Adobe’un ürünlerini herkes çok sever. Adobe’un ürünlerinden biri olan Photoshop’ta yapamayacağınız şey yoktur. Hem pratiklik açısından hem de yeterlilik açısından çoğu grafikerin sevgilisi gibidir. Ama maalesef bu ekonomik şartlarda herkes bu ayrıcalığa sahip ..

GENEL, TASARIM
13.10.2022
623 Görüntülenme

Türkiye'nin En Çok Tavsiye Edilen Tasarım ve Geliştirme Partneri Seçildik!

İster logo tasarımı ister özel yazılım geliştirme olsun, Office701 Yaratıcı Ajans ve Bilgi Teknolojileri sizin için doğru iş ortağıdır! İzmir, Türkiye merkezli, benzersiz ihtiyaçlarınız için en değerli çözümleri sunan 360° dijital hizmet ortağıyız...

GENEL, TASARIM, EĞLENCE
12.09.2022
702 Görüntülenme

Ücretsiz Kullanabileceğiniz 5 Fotoğraf Düzenleme Uygulaması

Bugün sizlerin işinize yarayacağını düşündüğümüz bir derleme ile karşınızdayız. Güzel uygulamaların ücretli olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.  Devir ekonomi devri… Sizlere ücretsiz, tüm isteklerinizi karşılayacak 5 fotoğraf uygulamasından bahsedeceğiz. ..

GENEL, TASARIM, EĞLENCE
22.08.2022
862 Görüntülenme

Ücretsiz Kullanabileceğiniz 5 Video Düzenleme Programı

Bugün video severler için güzel bir derleme ile karşınızdayız! Birbirinden çeşitli programlar ile videolarınızı daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz. Hem de bunun için ücret ödemenize gerek olmadan!