BLOG - SOSYAL MEDYA

Her marka kendisinin olduğu kadar Office701’in de bir temsilcisidir...
GENEL, YAZILIM, SOSYAL MEDYA
19.09.2022
662 Görüntülenme

E-Ticarette Satış Arttırma Yöntemleri

Bugünkü konumuz internetten satış yapmak isteyen, buna hevesli olan takipçilerimiz içi geliyor. E-ticarette ne yaparsam satışlarım artar? gibi soruları sıkça duyuyoruz. Gerçekten bunu öğrenmek istiyor ve e-ticarete hızlı bir giriş yapmak istiyorsanız yazımızın..

SOSYAL MEDYA
05.09.2022
687 Görüntülenme

Instagram’da Mağaza Açmak

Sosyal medya ve satışlarınız bir arada olsun istiyorsanız bu yazı tam sizlik! E-ticaret siteniz ve halihazırda bir sosyal medya hesabınız varsa; ürünlerinizi burada satmanız mümkün… Potansiyel müşterileriniz sizi sosyal medyadan bulabilir ve hiç sitenize girme..

GENEL, SOSYAL MEDYA
29.08.2022
651 Görüntülenme

Instagram’da Nasıl Büyürüm?

Sosyal medya günbegün hayatlarımızın neredeyse tamamını kaplamak üzere. Özellikle paylaşım yapmak, içimizi dökmek, düşüncelerimizi belirtmek için sosyal medyayı kullanıyoruz. Sosyal medyayı iş olarak görenlerin sayısı ise gün geçtikçe çığ gibi büyüyor...

SOSYAL MEDYA
15.08.2022
688 Görüntülenme

Reelslarda İzlenme Taktikleri

Bugün çoğumuzun algoritmasını anlamaya çalıştığımız Instagram’ın, en çok kullanılan özelliklerinden biri olan reelsı konuşacağız. Önceleri sadece post ve hikayelerden ibaret olan Instagram, Tiktok’a özendi ve bize reels özelliğini sundu...

GENEL, SOSYAL MEDYA
08.08.2022
650 Görüntülenme

Yeni Nesil Markalaşma: Dijital Markalaşma

Markanız somut bir halde karşınızda duruyor olabilir. Ama artık bu da yetmez! Dijital markalaşma dediğimiz şey, markanızın internet üzerinde de ismini duyurmasıdır. Telefon, bilgisayar gibi araçlarla ulaşılabilir hale gelirsiniz. İşte bunun adı dijital markala..