GOOGLE'IN GMAIL UYGULAMASI ARTIK PARA GÖNDERİMİNİ VE ALIMINI DESTEKLİYOR

Her marka kendisinin olduğu kadar Office 701’in de bir temsilcisidir...
GENEL, TEKNOLOJİ, YAZILIM
09.05.2018
1425 Görüntülenme

GOOGLE'IN GMAIL UYGULAMASI ARTIK PARA GÖNDERİMİNİ VE ALIMINI DESTEKLİYOR

Çağımız teknolojisinde para transferi her geçen gün daha kolay bir hal alıyor. Bu teknolojiler sayesinde insanlar her nerede olursa olsun bir kaç dakikalık bir işlem ile para transferlerini gerçekleştirebiliyor. Çağımızın en büyük şirketlerinin biri olan Google, para transferinde kullanıcılarına yeni bir seçenek sunuyor. IOS'un Gmail uygulamasına sahip olan kullanıcılar artık rahat bir şekile birbirleri ile para transferi yapabiliyor. Gmail üzerinden para gönderimi ve alımı için alıcının e-posta adresini girmeniz yeterli. Paranın aktarıldığı bilgisi ise ek dosya şeklinde hesabınıza ulaşıyor.

 

Bu hizmet henüz yeni başladığı için Google, güvenlik açısından bazı kısıtlamalar oluşturdu. Bunlardan bir tanesi transfer edilecek tutarın sınırıdır. Google Pay uygulaması ile tek seferde 9,999 $ 'a kadar gönderim/alım gerçekleştirebilirsiniz. İleri tarihte bu sınırında ortadan kalkacağı düşünülüyor. 

 

Bu özellik güncel olarak Amerika'da kullanıma girmiş bulunuyor. Google'ın yapmış olduğu açıklamada Gmail üzerinden para transferinin yakın bir süre içinde diğer ülkelerde de kullanıma gireceğini duyurdu. 

YORUM YAZ